Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Överraskning slog stallkamrat

Foto: MIA TÖRNBERG/TRAVRONDEN
Philippe Allaire tog en dubbelseger i Prix Kurse igår. Foto: MIA TÖRNBERG/TRAVRONDEN

Philippe Allaire har det som vanligt väl förspänt i den franska treåringskullen och igår kväll tog han en dubbel i grupp III-loppet Prix Kurse på Vincennes med två sönder efter Ready Cash.

Publicerad:

Yoann Lebourgeois körde till ledningen med skrällen Charly de Noyer (e. Ready Cash) och väntade in stallkamraten och storfavoriten Traders (e. Ready Cash) som övertog ledningen med knappa varvet kvar på Vincennes lilla bana. In på upploppet kom luckan från rygg på ledaren och Charly du Noyer spurtade piggt ner storfavoriten den sista biten.

Segertiden skrev till 1.13,8a/2.100 meter och förstapriset var 38.250 euro. Charly de Noyer inledde karriären lovande och vann debuten i december som tvååring och sedan följde han upp det med ytterligare två segrar i början av treåringssäsongen. Efter det har det strulat en hel del med galopper och inför gårdagens start kom Ready Cash-sonen med tre raka diskningar i raden, men visade farten han besitter när han travar felfritt.

För Lutfi Kolgjinis Colbert d’Am (e. Goetmals Wood) blev loppet kort. Den Courant-ägda treåringen slängde sig i galopp direkt bakom bilen och blev diskad.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.