Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Pasi om omgångens största

Foto: JEANNIE KARLSSON/TRAVRONDEN
Pasi Aikio uttalar sig om omgångens största favorit. Foto: JEANNIE KARLSSON/TRAVRONDEN

V65 och fina lunchtävlingar från Solvalla. Pasi Aikio har omgångens största favorit Trecciadoro Rex till start i avdelning fem. Så här säger han om hästen.

Publicerad:
- Trecciadoro Rex (V65-5) hon var bra i debuten för oss. Hästen öppnade snabbt till ledningen och fick sedan hård press under första varvet. Med tanke på det höll hon bra till slut. Det känns som en kapabel häst under utveckling som har mycket kvar att ge. Allt är väl med henne efter senaste starten och hon ska räknas med vinstchans. Jag tycker hon är en motiverad favorit. Hästen är rapp iväg och får förhoppningsvis en bra position direkt. Det blir inga ändringar utan hon går precis som vanligt, säger Pasi Aikio som också har en debutant till start utanför V65-spelet.
 
- Black Diamond (lopp 7) är ett fint litet sto som gjort allt rätt i jobben. Hon är inte så hårt pressad utan kommer behöva några lopp i kroppen. Jag skulle ändå inte bli helt förvånad om hon dyker upp bland de tre främsta med lite klaff, avslutar Pasi Aikio.
 
ANNONS

Ämnen i artikeln

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.