Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Nostalgi med Berglöf

Foto: KANAL 75
Thomas Nilsson vann Elitloppet med Mack Lobell 1990. Nu gästar Nilsson Elitloppspodden där han minns tillbaka på den stora triumfen. Foto: KANAL 75

Nu finns första avsnittet av Elitloppspodden att lyssna på. Det publiceras två avsnitt denna vecka med nostalgisurr från gamla Elitlopp och första delen, där Thomas Nilsson intervjuas, finns nu på travronden.se.

Publicerad:

Richard Hjellström har träffat Thomas Nilsson, som vann Elitloppet 1990 med Mack Lobell, och Erik Berglöf, som segrade med Copiad både 1994 och 1995.

I första avsnittet minns Thomas Nilsson tillbaka och berättar om den dag han vann Elitloppet med Mack Lobell, från uppladdningen på förmiddagen till kvällens segerfirande, eller var det så att det blev en lugn afton för Nilsson efter Elitloppstriumfen? Här lyssnar du på Elitloppspodden.

I andra delen av Elitloppspodden berättar Erik Berglöf om sina två dagar då Copiad vann Elitloppet, bland annat minns Erik Berglöf tillbaka på det hysteriska hyllandet inne på banan efter triumfen 1994 då Berglöf blev rädd att Copiad skulle skadas så han beordrade hästens skötare att åka iväg med hästen.   

– Det var två väldigt roliga samtal. Både Thomas Nilsson och Erik Berglöf är lättsamma personer att prata med och de hade också en del roliga anekdoter att berätta från sina respektive Elitloppsvinster, säger Richard Hjellström.

Så håll tillgodo med Elitloppsnostalgi som uppladdning inför helgens topptrav på Solvalla – lyssna på första avsnittet här.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.