Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Quick Fix grejade ny Kolgjini-vinst

Foto: JÖRGEN TUFVESSON/ALN
Quick Fix vann lopp på Vincennes i Frankrike under lördagen. Foto: JÖRGEN TUFVESSON/ALN

Det är ingen hejd på Lutfi Kolgjinis framgånger i Frankrike. Loppet efter Dante Boko vann var det dags för ny triumf då Quick Fix vann Prix de Quimper (€90.000) och besegrade Your Highness.

Publicerad:

Precis som bakom Dante Boko var det Dominik Locqueneux dom körde Quick Fix (e. From Above - Glued). Stallkamraten Paparazzi, körd av Yoann Lebourgeois, tog ledningen och släppte efter cirka 600 meter ledningen till Quick Fix som i sin tur fick Your Highness på utsidan.
Så var positionerna till upploppet och tempot låg på runt 1.14,5 hela vägen. Quick Fix såg smällfin ut hela vägen och över upploppet satt Dominik Locqueneux med spända linor och trots att segermarginalen inte blev mer än en längd såg vinsten mycket komfortabel ut. Segertiden blev 1.13,8/2.700 meter och förstapriset var 40.500 euro.
Venus de Bailly, körd av Jean Michel Bazire, spurtade in som tvåa medan Your Highness, körd av Franck Nivard, fick nöja sig med tredjeplatsen värd 12.600 euro. Lutfi Kolgjinis Paparazzi följde med som fyra och tjänade 7.200 euro.
Björn Goops Rooibos kördes av David Thomain. Efter en resa i fjärde ytter provade Rooibos i fjärdespår i sista sväng, men han var utan chans på en tätplacering. Han var nia i mål på 1.14,4/2.700 meter. Johan Untersteiner-tränade Falcon Håleryd, körd av Gabriele Gelormini, galopperade efter 500 meter och diskvalificerades. Svenskägde Sahara Fairytale slutade sjua efter en löpning i andra ytter tillsammans med Christophe Martens i sulkyn.
 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.