Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Så får du Travronden på måndag

Elitloppet är avgjort – då bjuder Travronden alla kunder på en extra tidig Elitoppstidning. Redan på måndagen kommer du som prenumerant eller styckköpare att kunna logga in och läsa e-tidningen på Travronden.se och i vår tidningsapp.

Publicerad:

Först 126 sidor i tisdagstidningen.

Sen 156 sidor i fredagstidningen.

Och därefter en omfattande digital bevakning av Elitloppet under både lördagen och söndagen – där vår utsända reportrar och redaktörer direktsänt över sex timmar tv och liverapporterat allt som hänt i närmare 20 timmar på Travronden.se.
Nu avslutar vi årets största travhelg med att göra ett extra tjockt och sammanfattande Elitloppsnummer där du får allt du vill läsa från helgens tävlingar.
För dig som prenumererar – eller vill köpa e-tidningen i lösnummer – så släpper vi ut utgåvan i vår tidningsapp och på Travronden.se redan på måndagen. 
Sjävklart kommer också tidningen att skickas ut till dem som hellre vill vänta på den – då dyker den upp på tisdag, precis som vanligt.
 
 
ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.