Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Så många gillar Boost

En tredjedel av V75-spelarna kan tänka sig att spela sina V75-system med det nya tilläggsvalet Boost. Det visar den senaste Travronden Opinion som genomförts och vars resultat redovisas i fredagsutgåvan av Travronden.

Publicerad:
Nästan 5.000 personer svarade på det elektroniska utskicket där frågan om boost ingick. Antalet inlämnade V75-system finalomgången på Solvalla i lördags var 1.250.000 och om man ”tar höjd” för att systemantalet är större än antalet spelare/kuponger på grund av filinlämnade system och ”mångbongar” så blir det ändå så många inlämnade kuponger kvar att antalet V75-system som blir boostade kan hamna i storleksordningen 300.000. I alla fall om man tar de som deltog i Travronden Opinion som måttstock.
 
ATG talar dock inte om vad omsättningen på detta nya spel landar på.
 
Fredagstidningen innehåller också en intervju med ATG:s verkställande direktör Hasse Skarplöth om vad EU:s bekämpning av ekonomisk brottslighet, penningtvätt och finansiering av terrorism kan innebära. För ATG alltså. Det är nämligen så att just (internationellt verkande) spelbolag är ett av de speciuellt utpekade områden där sådana kriminella aktiviteter ska bekämpas.
 
Ett stort reportage om en framgångsrik amatörtränare i Hälsingland, Linn Anderssons krönika, Sanitys pensionering, Månadens Kallblod - och så förstås startlistor, tips, rankingar, intervjuer, systemförslag - ja vad en travspelare nu behöver - till alla tävlingar på svenska banor fredag, lördag, söndag, måndag och tisdag, finns (förstås) också i fredagsronden.
 
ANNONS

Ämnen i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.