Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Solvalla rustar upp

Foto: LEIF NORBERG/ALN
Solvalla fräschar upp restauranglokaler. Foto: LEIF NORBERG/ALN

Under sommaren rustas restauranglokaler upp på Solvalla och nya menyer sätts.

Publicerad:

Kundundersökningar har visat att ett missnöje finns bland publiken när det gäller kvalitén och utbudet av mat på Solvalla. Det är något man nu vill ändra på. I dag är det en extern restauratör som driver Solvallas restauranger och från och med den 1 juli tar Stockholms Travsällskap, som äger Solvalla, över driften. Restauranglokaler fräschas upp och menyer byts ut. 

 
– Vi vet att maten och den miljö maten serveras i är viktig för våra besökare. Genom att driva restaurangerna i egen regi kan vi ta ett helhetsgrepp för att höja besökarnas upplevelse av Solvalla, säger Mats Rosén vd på Solvalla, i ett pressmeddelande.
 
Morgan Lydebring blir ny restaurangchef för Ströget, Bistron, Kongressen och Festvåningen. 
 
– För oss är det viktigt att lyssna på våra gäster. När restaurangerna nu drivs i egen regi kommer det att gå mycket snabbare för oss att genomföra eventuella förändringar utifrån besökarnas synpunkter, säger Morgan Lydebring.
 
Festvåningen och Bistron kommer att byggas om för drygt tre miljoner kronor och lokalerna kommer att hållas stängda mellan den 1 juli och 17 augusti, när Jubileumspokalen äger rum. Under sommaren tas nya menyer fram för Kongressen och Bistron. Kongressen kommer inte längre att servera lunch utan endast vara en á la carte-matsal. Bistron kommer att servera klassisk bistromat.
ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.