Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Står på tur för seger

Foto: MARTIN LANGELS/ALN
Dags för ny segergest av Samuel Rehn? Foto: MARTIN LANGELS/ALN

Marianne Wegners femåring Cocco Damp Hall har radat upp fina insatser på sistone. Är det dags för seger idag i V65-2?

Publicerad:

Senast långspurtade Cocco Damp Hall starkt bakom Must Have som visat riktigt fin utveckling den senaste tiden. Femåringen från Romme måste få vinna lopp snart och idag tillhör hästen de betrodda i V65-2. Tränaren Marianne Wegner ger oss en snabb uppdatering om dagsstatusen. 
- Han gör bra lopp hela tiden och jag har inget att gnälla på för dagen vad gäler hur hästen känns. Det var några hyggliga konkurrenter med i loppet, men han är bra själv också. Segerchansen har jag svårt att spekulera i, jag är nöjd om han gör ett bra lopp idag. Risken är att han slår ihop om man laddar med honom, men vi måste prova lite från början den här gången så får vi se var vi hamnar.

 

Är några ändringar akutella till dagens start?
- Ja, han har dåliga hovar och kommer därför att tävla med skor runt om. Det gör faktiskt inte så jättestor skillnad för honom, så det är inget som oroar nämnvärt. I övrigt blir det jänkarvagn som vanligt, säger Marianne Wegner. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.