Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Stig H till 8.000

Foto: JEANNIE KARLSSON
Stig H Johansson - 8.000 tränarsegrar. Foto: JEANNIE KARLSSON

Stig H Johansson tog, sent på onsdagskvällen, karriärens 8.000:e tränarseger.

Publicerad:

Erik Adielsson styrde från ledningen in fyraårige Enjoy Boko (e. Credit Winner) till segern som innebär att Stig H Johansson nu ståtar med 8.000 tränarsegrar.

– Vad ska man säga? Jag har ju haft fina hästar, fina medarbetare och där räknas de som sitter bakom hästarna idag också. För att få ihop så här många segrar krävs att man får vara frisk. Det här var inget man tänkte på när jag började, även om jag hade förhoppningar om att jag skulle bli framgångsrik. Jag har varit med och bidragit till att ta alla dessa segrar och det är bara att vara tacksam. Segern kunde ha varit bättre tajmad, men det är roligt att det är några själar här. Erik är förstekusk i stallet och det hade inte känts lika bra om någon annan hade kört in den här vinnaren, sade Stig H Johansson efter tränarseger nummer 8.000.
 
ANNONS

Ämnen i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.