Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Svenskar i Paris

Foto: LEIF NORBERG/ALN
Ochongo Face här med förre tränaren Erik Lindegren. Foto: LEIF NORBERG/ALN

Det kryllar av svenska travare på Vincennes imorgon eftermiddag. Bland andra en finalvinnare med tre raka diskvalifikationer.

Publicerad:

Fabrice Souloy får ta över många svenska hästar nuförtiden, King Sir Kir exempelvis, och han får också bra snurr på de flesta. För forne Erik Lindegren-tränade Ochongo Face hade det dock inte stämt alls så här långt. Den imponerande finalvinnaren på V75 från i våras har gjort tre starter och diskats i samtliga.
Imorgon går han ut i ett femåringslopp över 2.700 meter med 24.750 euro i förstapris.
För motståndet står exempelvis en svensk duo; Lutfi Kolgjinis Owen Face och Tomas Malmqvists Elton Attack.
Samma eftermiddag gör Arazi Boko sin tredje start för Souloy i ett Quinté-lopp över 2.700 meter med 29.250 euro i förstapris. Nioåringen jagar första segern i ny regi efter ett andra- och ett tredjepris.
Vidare gör den före detta Roger Walmannhästen Pantarei Ans första starten för Fabrce Souloy. I samma lopp, 2.700 meter och 20.700 euro i förstapris, startar även Kolgjinis Archangel Am, Robert Berghs Bazir Dimanche och Ron Kuipers Sverigebekante Queasy.
I ett fyraåringslopp startar även Tomas Malmqvist duo Calno de Pebrisy och Centaure Fromentro. Loppet går över 2.700 meter och 18.900 euro väntar vinnaren.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.