Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Svenskt trav på dansk tv

Foto: JANET PERS SPARTHAN/TRAVRONDEN
Foto: JANET PERS SPARTHAN/TRAVRONDEN

För något år sedan slutade Sverige att direktsända lunchtravet i tv och istället bara koncentrera sändningen till ATG Live. Men från och med i slutet av februari kommer de danska spelarna kunna se det svenska lunchtravet direkt på tv.

Publicerad:

Danske Spil skriver på sin hemsida att de har ingått ett samarbetsavtal med Eurosport Danmark, vilket gör att de kommer utöka sina sändningar travsändningar med lunchtrav från Sverige måndag till torsdag från och med den 29 februari. Sedan tidigare har de haft stor framgång med att sända Fredagstrav på samma tv-kanal.

– Vi har haft möjlighet att visa sporten för en ny publik på en bred sportkanal och det har helt klart haft effekt. Därför glädjer vi oss mycket att ha nått ett avtal med Eurosport Danmark, Morten K. Sörensen som är produktchef på Dantoto.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.