Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Tomas Johansson om olyckan

Foto: MICKE GUSTAFSSON/TRAVRONDEN
Tomas Johansson mår bra efter tisdagens olycka, men är fortfarande kvar på sjukhuset för fortsatta undersökningar. Foto: MICKE GUSTAFSSON/TRAVRONDEN

I tisdags eftermiddag svimmade Mantorptränaren Tomas Johansson när han skulle åka in på Axevalla stallbacke och det blev transport till Skövde sjukhus. Där är han fortfarande kvar i väntan på ytterligare undersökningar.

Publicerad:

Det blev stora materiella skador på flera bilar, men inga människor eller djur kom till skada på grund av Tomas Johanssons avsvimmning. Mantorptränaren mår bra, men fortfarande vet inte läkarna varför han tuppade av.
– Jag har inget minne från just själva händelsen, men kom till medvetande direkt efter. Sedan var jag lite groggy hela tisdagskvällen, men både igår och idag har det känts som vanligt, berättar Tomas för Mantorptravets hemsida och fortsätter:
- Inga prover eller undersökningar visar något fel och därför är jag fortfarande kvar på sjukhuset. Så länge läkarna inte hittar någon förklaring så fortsätter de helt enkelt att leta.
Tomas är förstås tacksam över att inga personer kom till skada.
- Ja, hade det hänt strax innan eller strax efter i en annan situation vet man inte hur det gått.
 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.