Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Trevligt snabblopp på Vincennes

Foto: MIA TÖRNBERG, TR BILD
Viking Va Bene, här med Fabrice Souloy i sulkyn, ska starta på Vincennes på fredag och körs då av Franck Nivard. Foto: MIA TÖRNBERG, TR BILD

Imorgon fredag avgörs ett riktigt bra lopp på Vincennes med bland annat Trebol och Vincennes som deltagare samt norske Viking Va Bene som jagar tredje raka segern.

Publicerad:

Det handlar om ett grupp III-lopp, Prix du Crepuscule (€90.000) med 40.500 euro till vinnaren. En av deltagarna är spanske Trebol som i senaste starten slutade trea i Copenhagen Cup bakom Your Highness och Spring Erom.

Andra deltagare är svenskfödda duon Zorro Photo och Vincennes. Dessutom ska bland annat Indigious och Chapeau, som båda tidigare varit i träning hos Stig H Johansson vara med i loppet. Numera tränas Indigious av Fabrice Souloy medan Chapeau tränas av Vincent Martens.

Intressant start gör norske Viking Va Bene som numera tränas av Fabrice Souloy. Hästen kommer till start med två raka segrar i maj månad. I början av denna månad vann den sexårige hingsten ett lopp i Lyon med 45.000 euro i förstapris och den 14 maj vann Viking Va Bene ett lopp på Vincennes med drygt 38.000 euro i förstapris. Vid båda segerloppen satt Franck Nivard i sulkyn och det är även han som kör Viking Va Bene i fredagens lopp.

Startlistan, 2.100 auto:
1. Zorro Photo - Roberto Andreghetti
2. Ave Avis - Matthieu Abrivard
3. Truman Dairpet - Nicolas Ensch
4. Africaine - Pierre Vercruysse
5. Seduisant Fouteau - Charles Dreux
6. Very Nice Marceaux - Gabriele Gelormini
7. Vagabondu Mag - Franck Ouvrie
8. Trebol - Gabriel Angel Pou Pou
9. Vincennes - David Thomain
10. Viking Va Bene - Franck Nivard
11. Nefertite del Rio - Alexandre Abrivard
12. Indigious - Eric Raffin
13. Black d'Avril - Fredric Prat
14. Chapeau - Christophe Martens
15. United Back - Nicolas Chereau

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.