Vanliga frågor

Vad får jag om jag prenumererar på Travronden?

Du har två prenumerationer att välja på: Travronden Digital och Travronden.

Travronden Digital ger tillgång till hela travronden.se med nyheter, tips, Till Start, e-tidningen, appen, nyhetsbrev två dagar per vecka etc.

Travronden inkluderar Travronden Digital men då får du även tidningen hem i brevlådan två gånger i veckan, vinternumret och flera djupdykande bilagor under året.

Hur gör jag för att komma åt Travronden Digital? Hur skapar jag ett konto på Travronden.se?

Om du prenumererar på papperstidningen så ingår Travronden Digital. Allt du behöver göra är att koppla ditt kundnummer till ditt konto på travronden.se. Har du redan gjort det har du tillgång till Travronden Digital så länge prenumerationen är aktiv. Kundnumret hittar du på din faktura eller genom att kontakta kundtjänst på travronden@readersmind.se eller 020-31 15 52.

Om du inte har en prenumeration på papperstidningen utan bara vill köpa Travronden Digital så kan du teckna din prenumeration på http://www.travronden.se/prenumeration/online

Hur kommer jag åt appen?

1) Ladda ner appen gratis i App Store eller Google Play. 2) För att tanka hem tidningen till appen så använder du samma inloggningsuppgifter som på travronden.se. Du behöver bara ange inloggningsuppgifter första gången i appen (mail+lösenord), sedan kommer tidningen automatiskt laddas upp när ett nytt nummer finns tillgängligt. Se ovan instruktioner för att skapa ett konto på travronden.se. 

Jag har tidigare loggat in med postnummer och kundnummer i appen - varför funkar inte det längre?

Vi har i slutet av augusti 2014 gjort om inloggningen till appen så att samma inloggningsuppgifter som man har på travronden.se också ska funka i appen (mail+lösenord). 

Jag kan inte ladda ner e-tidningen som pdf längre. Jag kan inte skriva ut tidningen. Vad beror det på?

I och med lanseringen av appen så har vi också bytt leverantör av e-tidningen till Qiozk. Du kommer åt e-tidningen via e symbolen på travronden.se eller klicka på "Tjänster" och välja e-tidning i listan, precis som vanligt. Men på grund av att travronden har spridits och illegalt lagts upp på olika siter har vi inte längre någon möjlighet att ladda ner tidningen som pdf. Du kan dock även fortsättningsvis ladda ner tidningen till din iphone eller ipad via appen så att du kan läsa den utan uppkoppling. I qiozks e-tidningslösning finns inte möjlighet att skriva ut hela tidningen. Däremot kan man alltid göra en skärmdump av det man ser på sin skärm om man till exempel vill skriva ut en specifik sida med startlistor.

Måste jag som prenumerant betala extra?

Nej! Din prenumeration på papperstidningen ger dig tillgång till Travronden Digital utan extra kostnad.

Vad har jag för kundnummer?

Kundnumret hittar du på din faktura eller genom att kontakta kundtjänst på travronden@readersmind.se eller 020-31 15 52.

Hur avbryter jag min månadsprenumeration?

Du kan när som helst avbryta prenumerationen genom att som inloggad gå in på Mina uppgifter och klicka på Avbryt återkommande betalning. Du har fortsatt tillgång till travronden.se under den period du redan har betalat för.

Jag har tidigare loggat in i appen via mitt Qiozk konto eller med kundnummer och postnummer. Nu är jag utloggad och det står att det kostar 28 kr för att läsa ett nummer?

Denna app har slutat använda Qiozk-konton och kundnummer för inloggning. Om du har ett konto på travronden.se så klicka på "konto" i appen och logga in med samma användaruppgifter som på travronden.se. Om du inte har ett konto på travronden.se så kan du skaffa det på http://www.travronden.se/prenumeration/online

Jag har tecknat en prenumeration på Travronden i qiozk appen tidigare och betalat via mitt app store konto. Vad ska jag göra?

Prenumerationer via iPhone/iPad kommer fortsätta som vanligt (när du byter enhet behöver du klicka på "Återställ köp"), för Android kan du få återstoden av din digitalaprenumeration via Qiozk-appen.