Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Joakim Svensson:
"Glad påsk – i morgon köper du Travronden till superpriset 29 kr"

Publicerad:

Detta är en kommenterande text. Skribenten svarar för analys och ställningstagande i texten.

Påskharen kommer tidigt i år.
Med Travronden.
Välkommen att köpa din påsktidning till specialpriset 29 kr.
Vi vill få fler att älska trav.
Gör det du med!

Påsken är en av de större högtiderna under det kristna kyrkoåret och en tid då hem dekoreras med fjädrar och det firas med såväl påskägg som godis i massor (över 6000 t-o-n säljs i Sverige varje år). Travronden har plockat ihop en alldeles överraskning till alla travälskare. Denna veckan gör vi hela 132 sidor av Travronden och säljer den för det smått fantastiska kampanjpriset 29 kr i butik.

För det får du:
• Stort reportage med ägarna bakom dyrgripen Boycott.
• Längre intervjuer med spelgeniet och travnestorn Anders Ström.
• Tillbakablick på Gidde Palemas tre raka Olympiatravsegrar.
• Fördjupning i den finländska invasionen av svensk travsport. Vi har träffat Petri Salmela, Katja Melkko och Marku Korpi.
• Dessutom blir det Sveriges mest prisbelönta V75-tips med hela fyra omgångar i en enda tidning.

Det är något i hästväg.

Som om inte det vore nog, för att krydda det har vi också stoppat i ett särskilt specialerbjudande till Elitloppet – för dig som älskar trav. Vi gör en större satsning än någonsin i maj och kommer ut med hela fem tidningar på en vecka (en av dem i e-format) med A-L-L-T om Elitloppet. Det blir nära 5-0-0 sidor läsning och guidning mot miljonerna. För dem som väljer att ta del av påsknumret av Travronden hittar man erbjudandet på mittuppslaget. Dessutom har du – som prenumerant – möjlighet att ge bort det till en nära vän som du vet är nyfiken på eller gillar trav. Kanske kan det locka någon att intressera sig ännu mer för sporten vi älskar? Vi hoppas, så klart, att du vill vara med och sprida travsporten i landet. Se till att säkra upp ditt nummer av Travronden redan i morgon.

Här hittar du din närmaste återförsäljare.

Glad påsk!

ANNONS


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS