Kortsvindel, ömma knän och kvalvinster...

Publicerad 5 oktober 2015 av Travresenärerna Lexington, Kentucky, D'One, Magic Tonight, Malin Boman Friberg, Viktor Flink Ideborn

Hallå!

Nu har vi förflyttat oss till Kentucky, närmare bestämt Lexington.

Det här är hästarnas paradis, både Magic och Divan har fått varsin gigantisk hage. Men vi återkommer till vad som händer i Lexington och åker tillbaka några veckor i tiden. På grund av alldeles för dålig uppkoppling här ute, så har vi inte lyckats få iväg något inlägg på några veckor, men här har vi wifi-uppkoppling här på Walmart

Samma vecka som vi skulle till Kanada och tävla var vi på besök i New York. På söndagen åkte vi en turistbuss genom NY vilket starkt kan rekommenderas. Alltid kul att få se olika saker! Samtidigt var det en Brasiliansk festival på en av gatorna och där provade vi att äta en brasiliansk middag. Även den här restaurangen kommer vi komma tillbaka till.

På tisdagen var vi tillbaka i NY för att titta på musikalen Mamma Mia! Fantastisk roligt och bra, var tyvärr en av deras sista föreställningar men annars kan den starkt rekommenderas.

Hästhagehäst, Magic Tonight

Så, på onsdagen så skulle vi hyra en bil som vi skulle åka till Kanada med. Men någonting hade hänt och det gick inte att betala med kortet. Fick ringa till banken och det visade sig att någon tydligen försökt att handla på Apple Store i New York med mitt kort under samma dag. Vad jag vet så var inte jag kvar där...
 
Men allt löste sig, vi fick tag i en bil och tog oss sedan till Kanada. Men när vi skulle checka in på hotellet började det med att vi var på det hotellet vi ville bo på, men hade så klart lyckats boka ett helt annat.
Senare när vi skulle betala med Malins kort upprepade sig historien. Någon hade länsat kontot med alla hotellpengar på Apple store i NY!!
Nu senare har vi listat ut enda stället vi använde våra kort var på den brasilianska restaurangen...
 
Oturen stannade dessvärre inte där utan det fortsatte på tävlingsdagen då Magic inte kom till sin rätt. Han sprang och slog sig på ett knä och trivdes inte alls på banan. Lika även för Divan som i accelerationen också slog sig på ett knä.
 
Bara glömma den dåliga veckan och se framåt!
 
 
Vi har hunnit med att titta på Little Brown Jug. Det var ungefär som att vara på Lindesbergs travbana fast här var väl ungefär 30.000 personer i publiken!
 
Nu är det dags för nya tag då vi ska kvala på Red Mile i skrivande stund. Och det gick strålande! Bägge hästarna skötte sig perfekt och vann sina kval efter en snabb sista quarter.
 
Nu näst väntar start på lördag och detta kommer också ske på The Red Mile.
Vi tränar på som vanligt i veckan och laddar för start!
Vi hörs...

 

 

DelawareMagic Tonight D OneViktor

Häng med på en liten tur bakom Magic och Divan:

Fil video-1443830281.mp4.mp4

Fil video-1443830267.mp4.mp4