Mot nya starter!

Publicerad 17 augusti 2015 av Travresenärerna D'One, Magic Tonight, Team Walmann, Malin Boman Friberg, Viktor Flink Ideborn

Det blev en rejäl tömning efter första starten för oss alla. Det var en enorm press inför och många förväntningar. Vi var nog dagens mest intressanta ekipage som det verkade, men nu är den dagen överstökad och bra gick det också. Iallafall för D'One som enkelt avgjorde över upploppet i Fresh Yankee Mares. Så kul och skönt för alla inblandade att satsningen faktiskt funkat!

DivanDivanDivan

 

Nu tar vi sikte mot Vernons Downs på fredag – dit också Magic Tonight ska som inte var som bäst i sitt lopp. Han var lite för tokig innan loppet och gjorde av med lite för mycket energi. Sedan fick han en tuff inledning i loppet. I det läget när han är slagen är det så skönt att se att Örjan aldrig jagar livet ur honom. Magic, han brukar kunna vara tokig i sina årsdebuter och det här får ses som en mini-årsdebut då de var länge sen han startade sist.

Det har iallafall varit bra med bägge två efter loppen och dom har joggats och gått ett lugnt jobb på rakbanan.

DivanMagic Tonight


Förra veckan så lurade vi Malin och flög in hennes man Magnus utan att hon visste det så han fick vara med under en vecka och se Hambletonian och våra starter. Vi passade på att tatuera oss och jag valde att föreviga minnet av Elitloppet!

Malin och Magnus, Viktors tatuering

Nu ska vi ladda för fullt mot nästa start och hoppas på ett liknande resultat med Divan och ett bättre för Magic.
Vi är iallafall taggade på revansch!


Vi hörs snart igen!

Här kan du se loppen från the Meadowlands:

D'One:

 

Magic Tonight: