Snabbjobb, hököp, tandläkare och amish...

Publicerad 6 juli 2015 av Travresenärerna Magic Tonight, D'One, USA, Roger Walmann, Team Walmann

Då var det dax igen att komma med en liten uppdatering från USA.

Den gångna veckan kanske inte kan gå till världshistorien som den mest händelserika, men varje dag kan kanske inte alltid vara så.

Som vi berättade sist så skulle vi göra ett besök i amish county och så blev det .Intressant att se hur dom kommer körandes på bilvägen med häst och vagn – de va inge jänkar-bike där iallafall.

Tyvärr är dom inte helt förtjusta att bli fotograferade så vi lyckades aldrig få någon riktigt bra bild. Hästshoppen vi var in i hade allt möjligt och läderprodukterna sydde de själva i rummet bredvid. Fantastiskt fint hantverk faktiskt!

Vi besökte också en höauktion där folk från nästan hela Amerika och Kanada kom och auktionerade ut sitt hö. Vi fick med oss en lastbil hem också.

Utöver det så har vi haft besök av tandläkaren som tog sig en titt i både Magic Tonights och D'Ones munnar. Som vanligt när det är olika personer som undersöker hästarna, finns de alltid någon tand att slipa på.

Sen har vi så klart tränat hästarna. De har gått sina första "snabbjobb" på banan och bägge ser både fina och fräscha ut!

Vi kommer få fortsätta att träna på här tills karantänen på "Magic" hävs. Eftersom han är hingst blir han tvungen att vara här en längre tid än exempelvis "Divan" som är ett sto.

Nu ser vi framemot den här veckan då vi ska få fira 4th of july som är USAs nationaldag.

Vi var på en liten pre-nationalday i söndags i byn vi bor i, Darlington. Det sköts en del raketer och även en orkester spelade. Nu är det tid att gå och borsta och fixa i ordning våra hästar så dom blir i toppskick tills det är dax att starta.

Ha det bra alla där hemma så hörs och syns vi!