Resultat V75

Det är en pirrig och spännande känsla att ta reda på resultatet på satsningarna man gjorde på veckans V75. Det finns många sätt att ta reda på det, både genom gamla hederliga text-tv, på nätet via ATG:s hemsida eller genom en tidning. Du hittar inte bara hästarnas placeringar i loppet utan även hur mycket pengar som satsades och hur stor själva vinstutdelningen blev. Kom ihåg att du även kan använda dig av resultat från gamla V75-lopp för att ta ett bättre beslut när du ska satsa. På ATG:s hemsida kan du även ställa in så att du får resultaten lite i taget istället för allt på en gång, något som passar de som vill dra ut på spänningen så mycket som möjligt.

Mer om resultat från V75

Det finns även många andra resurser som du kan använda dig av för att få tillgång till V75-resultat, som exempelvis appar och webbaserade verktyg. Du hittar även massor av travtips som kan vara till stor nytta.

Med Travronden Bevakning kan du få en uppdatering så snart ett nytt avdelninsresultat finns för V75, V86, V64 och V65. Du kan välja att antingen få resultatet i ett mail ellet att få en mobilnotis, som när du trycker på den leder dig till resultatet i appen. 
För att aktivera den här funktionen ladda ner Travronden Bevakning från App Store eller Google play.

Att tolka resultaten som nybörjare behöver inte vara så svårt. Du ser oftast vad vinnarhästen hade för odds samt hur många system som satsat på just denna häst. Ju fler som satsat på en viss häst, desto lägre odds får hästen. Detta är den viktigaste informationen och den som oftast är mest relevant för en spelare. Det kan dock förekomma förkortningar som du inte stött på tidigare. Förkortningar som "dist", "ejg", "gdk", "it", "kub" och så vidare har olika betydelser och berättar mycket om själva loppet och hästens prestation. Just de förkortningar som nämndes betyder distanserad, ej godkänd, godkänd i kvalificeringslopp, ingen tidtagning i loppet och kört utanför bangränsen. Med denna information kan du analysera och lättare ta beslut till nästa spelomgång.