Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Hurricane Red i Stockholms Stora Pris

Foto: STEFAN OLSSON/SVENSK GALOPP
Foto: STEFAN OLSSON/SVENSK GALOPP

I fjol slutade han tvåa i Stockholms Stora Pris som fyraåring. I år räckte det hela vägen fram. Lennart J:r Reuterskiölds Hurricane Red, riden av Jacob Johansen, är nu historisk.

Publicerad:
2015 kom att bli sista året som Grupp III-loppet Stockholms Stora Pris reds på Täby Galopp. Från och med 2016 är det Bro Park som tar över som värdbana. Sista vinnaren i loppet kom att bli Irlandsfödde Hurricane Red.
 
Efter imponerande bedrifter som unghäst har inte steget upp till Sverigeeliten varit några problem för Hurricane Run-sonen. I går tog han hem 400.000 efter att ha serverats perfekt lopp av Jacob Johansen.
 
Från sitt fjärdespår i startboxarna hittade Jacob Johansen en position som femma/sexa. In mot upploppet såg Bank Of Burden med ridande Per-Anders Gråberg ut att ha bäst fart, men Hurricane Red kontrade.
 
Segermarginalen blev till slut säker på Täbys gräsbana. Tiden blev 1.58,1 över 1950 meter.
ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.