Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Volatile kommer hem

Foto: STEFAN OLSSON/SVENSK GALOPP
Volatile kommer hem till Sverige. Foto: STEFAN OLSSON/SVENSK GALOPP

Efter den stora segern i Meydan Classic förra veckan har det varit en hel del spekulationer om Sveriges nya galoppstjärna Volatile skulle komma hem till Sverige eller säljas, men idag lämnade tränaren Jessica Long besked på sociala medier.

Publicerad:

Under veckan som har gått efter Meydan Classic har det varit stort intresse att försöka köpa loss Volatile, men kretsen kring hästen har enligt Jessica Longs Facebooksida bestämt sig för att behålla sin stjärna och sikta på resten av årets säsong.

– Efter Volatiles fantastiska seger förra veckan har det varit stort intresse att köpa honom. Et mycket svårt och känslosamt beslut var tvungen att tas, att sälja eller att inte sälja! Vi är glada att berätta att hans ägare kommer att behålla honom och vi ser framåt mot resten av säsongen 2015. Jessica och Padraig vill tacka ägarna av Volatile för ett mycket sportsligt beslut, skriver Jessica Long på sin Facebooksida.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.