Sveriges ledande travtidning
ANNONS

From Above-son vann på Mallorca

Idag kördes det största loppet för spanskfödda hästar när treåringsloppet Gran Premi Nacional avgjordes på Son Pardo-banan på Mallorca och segern gick till en From Above-son.

Publicerad:

Antonio Frontera både tränar och körde vinnande favoriten Coktail Blai (e. From Above-Selena Blai) och det var en imponerande vinnande. Från tredje utvändigt fick han anfallsorder på sista bortre långsidan och hästen svepte snabbt till ledningen och genom sista sväng försvann han till en överlägsen seger.

På avstånd spurtade Chapeau de Font (e. Repeat Love) in till andraplatsen, medan Carol Hm (e. Oh Tap In HM) blev trea.

Förstapriset i loppet var hela 50.000 euro, vilket nästan var en femdubbling av prissumman. Innan dagens start hade Coktail Blai tjänat 11.396 euro.

Det var andra året i rad som segern gick till en From Above-avkomma. Ifjol vann Boira de Llevant (e. From Above - Sal de Llevant) loppet.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.