Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Avgjorde via open stretch

Foto: ANNA PERSSON/TR BILD
Santo Mollo segrade i Gran Premio Marche. Foto: ANNA PERSSON/TR BILD

Under söndagskvällen avgjordes treåringsloppet och grupp II-löpningen Gran Premio Marche i Montegiorgio. Här blev det en liten överraskning genom stoet Ulala' Degliulivi för Santo Mollo.

Publicerad:

Den sistnämnde är även tränare till det treåriga stoet Ulala' Degliulivi (e. Gruccione Jet), som fick en perfekt smygresa i rygg på ledande Uisconsis Vol (e. Napoleon). Det var just dessa två som också gjorde upp om segern i en tät slutstrid. Ulala' Degliulivi vann knappt via open stretch. Det här var hennes första seger sedan den 3 januari och sammanlagt har stoet sju vinster på 21 starter.

Trea i sloppet slutade Ulberto (e. Broadway Hall) från tredje par invändigt. Segertiden skrevs till 1.13,0a/1.600 meter och förstapriset var 18.860 euro.

I Grupp III-löpningen Premio Basilio Mattii segrade Enrico Bellei bakom sjuårige valacken Pepino Baggins (e. Ganymede) på 1.12,7a/1.600 meter. Även här var förstapriset 18.860 euro.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.