Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Beatles ledde hela vägen

Foto: MARIA HOLMÉN
Beatles har vunnit fyra lopp i Frankrike i år och sprungit in över 600.000 kronor. Foto: MARIA HOLMÉN

De svenska framgångarna fortsätter på Enghien. I dagens sjätte lopp var det sex svenskfödda hästar med i fältet och det slutade även med svensk seger sedan Robert Berghs Beatles ledde runt om tillsammans med Sidney Van den Brande.

Publicerad:

Beatles (e. Love You) var snabb från start och satt tidigt i ledningen tillsammans med lärlingen Sidney Van den Brande. Sedan fick han styra och ställa som han ville i loppet och det var aldrig som kom nära honom när han stack undan på 1.14,3a/2.150 meter. Förstapriset i Prix de la Bourse var fina 19.800 euro.

För de andra svenska hästarna gick det inget bra. Stall Arvidssons You Talking To Me (e. Credit Winner) var näst bäst av de svenska hästarna. Han fick en fin resa i andra utvändigt och när han attackerade i sista sväng såg det ut som att han skulle kunna vara med och slåss om en framskjuten placering, men det långa upploppet tog ut sin rätt och han fick nöja sig med att bli sexa.

Uranium (e. Niky) slutade i kön, medan Örbäckens Cruella (e. Egon Lavec), Staro Foot Loose (e. Daguet Rapide) och Kalle (e. Smok’n Lantern) alla galopperade bort sig.
 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.