Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Blågult i topp

Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN
Arazi Boko har totalt vunnit två lopp på Vincennes. Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN

Fabrice Souloy drog till med en trippelseger i Prix d'Arcachon (€82.000) på Vincennes idag och bäst var svenskfödde och -ägde Arazi Boko.

Publicerad:

Jean Michel Bazire fick en spark av en häst i lördags och ny kusk bakom Arazi Boko (e. Varenne) var Erif Raffin. Han hittade trejde inner med nioåringen och in på upploppet löste det sig perfekt för Arazi Boko. Hästen avslutade rejält och vann säkert på 1.12,5a/2.100 meter. Han ägs av Stall Pirat och förstapriset uppgick till 36.900 euro.

Arazi Boko har vunnit två av sju starter hos Fabrice Souloy och inte slutat sämre än fyra. Den franske tränaren lade beslag på de tre främsta placeringarna i loppet - tvåa blev Up The Green (e. Espeyrac Sun) och trea slutade Nuage en Ciel (e. Daguet Rapide).

Det var flera svenska hästar med i Prix d'Arcachon och pengar tjänade även Zonguldak (1.640 euro) och Going For Gold Zaz (820) som sexa respektive sjua.

 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.