Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Boko-uppfödningar i topp

Foto: null
John Bootsman

Holländska uppfödningsloppet Productendraverij (€8.300) för tvååringar blev en framgång för John Bootsmans uppfödningar igår i Wolwega och Boko-hästarna vann dubbelt.

Publicerad:

Galvani Boko (e. Eilean Donon-Azeri Boko) vann för Dion P. Tesselaar på 1.15,5a/1.609 meter och han följdes av stoet Governess Boko (e. So Lovely Girl), vilken noterade 1.15,6. Tredjeplatsen gick till Gwendolyn Flevo (e. Passing Renka) på 1.16,0.

För Galvani Boko var det andra segern i karriären. Tidigare har han vunnit Duindigt Tweejarigen Stakes (€10.700) och har dessutom två andrapris och en tredjeplats på sex starter. Vinnartiden igår var nytt rekord.

Galvani Boko är undan ostartade och svenskfödda Azeri Boko (e. Spotlite Lobell), vars ostartade mor Vinci Boko (e. Viking's Way) är halvsyster med dubble Breeders Crown-vinnaren Yield Boko (e. Viking Kronos), 1.10,2ak/4.856.534 kr.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.