Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Colbert galopperade bort segern

Joke Face’s lillebror Colbert d’Am kom till dagens start på Vincennes med två raka segrar i Frankrike och det var på väg att bli ytterligare när en galopp kom.

Publicerad:

Stall Courants Colbert d’Am (e. Goetmals Wood) ser ut att ha mycket fart i sig, men treåringen har problem att hålla reda på benen. Idag svepte han ett bra fält i Prix de Formerie in i sista sväng och ledde med 20 meter när galoppen kom mitt på upploppet.

Istället gick segern till skrällen Caduceus des Baux (e. Mark Speed) som levererade en mycket hastig avslutning och kort före mål slog av Chorus du Goutier (e. Look de Star) som kom till loppet med tre raka segrar.

Förstapriset var 18.450 euro och segertiden blev 1.16,3/2.700 meter. Det var första segern för Caduceus des Baux sedan han debuterade i slutet av april i Chatillon.
 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.