Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Fin andraplats för Lindqvist

Foto: MIA TÖRNBERG/TRAVRONDEN
Anders Lindqvist har bra form på stallet. Foto: MIA TÖRNBERG/TRAVRONDEN

Anders Lindqvist har en fin fyraåring i Ready Cash-sonen Butler och igår slutade han tvåa på Enghien tillsammans med Johanna Lindqvist efter en vass avslutning.

Publicerad:

Från sitt bakspår hamnade Butler i sjunde utvändigt i Prix de Duars över 2.150 meter. Fyraåringen fick inte full anfallsorder förrän in på upploppet och då flög han fram till andraplatsen och 9.000 euro.

Åt vinnande Bellman Jet (e. Quaker Jet) gick det inte att göra något. Från femte utvändigt slängde Romain Derieux loss in i sista svängen och han gick en imponerande kurva och försvann till en lätt vinst på 1.14,8a/2.150 meter, vilket var fyra tiondelar före Butler.

Torsdagens start var den åttonde för Butler. På de tidigare sju hade han två segrar, den senaste togs för en knapp månad i Graignes, då som nu med Johanna Lindqvist i sulkyn.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.