Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Flerfaldig miljonär till Wallin

Foto: Stalltz.se
Lucas Wallin har fått in Appomattox i träning från Ron Burke. Foto: Stalltz.se

USA-stationerade Lucas Wallin har dragit igång en egen tränarrörelse och i dagarna har han fått in ett intressant nyförvärv i flerfaldige miljonären Appomattox.

Publicerad:

Från Ron Burke kommer sjuårige Appomattox (e. Yankee Glide-Courtney Hall), 1.09,2/$598.133. Hästen har startat 108 gånger (17-17-18) och bland segrarna ska triumfen i Bluegrass Series som treåring nämnas i första hand.

I år har Appomattox, som ägs av finländaren Reima Kuisla (Etain Royal), vunnit tre lopp på 24 starter och i senaste starten – den 13 oktober på Harrah's Philadelphia i Chester – slutade han fyra på 1.12,0.

Nyligen har också Big Bang de Vie (e. Cantab Hall-Win Doctor) anlänt till Lucas Wallin och hingsten ropades nyligen in på Lexington Selected Yearling Sale för 35.000 dollar.

Modern Win Doctor (e. Windsong's Legacy), 1.12,2*/$6.250, är helsyster med Hambletonian-tvåan Lucky Chucky, 1.08,9*/$2.119.958.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.