Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Franska stjärnor testar monté

Foto: JEANNIE KARLSSON/TRAVRONDEN
Elitloppsdeltagaren Ustinof du Vivier testar på sadel för första gången på torsdag. Foto: JEANNIE KARLSSON/TRAVRONDEN

På torsdag rids det ett intressant montélopp på Vincennes där flera franska stjärnor ska testas för sadel för första gången, men en saknas.

Publicerad:

För första gången kommer de båda sjuåringarna Ustinof du Vivier och Uhlan du Val att visa upp sig under sadel i tävlingssammanhang på torsdag då grupp II-loppet Prix Paul Buquet rids på Vincennes. Det loppet är ett avstamp mot det stora montéloppet Prix de Cornulier i januari och kommer de båda franska stjärnorna att prestera bra under sadeln är det nog ingen omöjlighet att vi får se dem fler gånger under sadel.

Med i loppet på torsdag är också Lutfi Kolgjinis Juggle Face och franske Roi du Lupin som gör en av sina sista starter i Frankrike då han vid årsskiftet faller för åldersgränsen.

En som dock saknas i loppet är Timoko. Det pratades om att Elitloppsvinnaren skulle testas för sadel i värmningen inför Prix de Bretagne för ett par veckor sedan och om det föll väl ut skulle han starta på torsdag, men han saknas i startlistan.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.