Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Fyrtal till Svanstedt

Foto: Stefan Melander/Stalltz.se
Åke Svanstedt är i fin kuskform för dagen och har tagit två tripplar båda söndag och tisdag. Foto: Stefan Melander/Stalltz.se

Åke Svanstedt är ordentligt i stöten för dagen. Tre segrar i söndags på Tioga Downs följdes upp med en ny trippel i natt på Pocono Downs. Dessutom kunde han räkna in en tränarseger på Yonkers Raceway.

Publicerad:

Femårige Bourbon Bay (e. Sand Vic-America Alive) inledde på Pocono Downs och från spets höll valacken undan med nos på 1.11,1/1.609 meter. Triumfen var värd 6.250 dollar.

Candy Lane (e. Cantab Hall-Almond Joy) varvade vinnarhålet med ledningen och det treåriga stoet gick ifrån med 1,5 längd på 1.12,7. Förstapriset var 7.000 dollar.

Trippeln fullbordades av Double N Lindy (e. Muscles Yankee-Love Lockdown) från spets. Närmare tre längder skrevs segermarginalen till på 1.11,6. Den treårige valacken tjänade 7.000 dollar.

Lika mycket drog Blue Muse (e. Muscles Yankee-Upside Blue Chip) in när det fyraåriga stoet, som delägs av Åke Svanstedt, vann för Daniel Dube på Yonkers Raceway. Blue Muse höll undan med nos på 1.12,7.

På samma bana segrade Jenny Melander-tränade Ameliosi (e. Explosive Matter-Amelia Hall) på 1.12,7 för Jason Bartlett. Vinsten värderades till 12.500 dollar.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.