Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ingen lyckad Paris-debut

Foto: JÖRGEN TUFVESSON/ALN
Thomas Jonsson gjorde resan till Paris med Arn Hammering. Foto: JÖRGEN TUFVESSON/ALN

Det handlade om debut både för Thomas Jonsson och Arn Hammering på Vincennes idag, men Kalmar-duon fick inget med sig hem till Småland.

Publicerad:

Arn Hammering (e. Love You) hade bakspår i Prix de Villers Cotterets (€55.000) och hamnade bland de sista på innerspår. I nedförsbacken travades första 675 meterna efter underkant 1.09 och sedan dämpades tempot. Thomas Jonsson körde invändigt hela vägen och Arn Hammering hängde med hyggligt bakom hästar.

Bäst gick det för jätteskrällen Alexane D'urzy (e. Coktail Jet), som tränas av Laurent Claude Abrivard och kördes av Alexandre Abrivard. Det sexåriga stoet segrade på 1.13,0a/2.100 meter och tjänade 24.750 euro. Svenskfödde och -ägde Speed Delicious (e. Fast Photo) var favoritspelad, men han blev över från innerspår och luckan kom för sent. Sexåringen sköt till fint och var trea eller fyra i mål, men Speed Delicious tog sig ut snävt och blev diskvalificerad för trängning.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.