Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Kontrade till lätt vinst

Foto: MARIA HOLMÉN
Lutfi Kolgjini. Foto: MARIA HOLMÉN

Stall Kolgjinis fina stallform på fransk mark håller i sig. Idag segrade Cicero Face i Paris för Dominik Locqueneux och treåringen är obesegrad.

Publicerad:

Treårige Cicero Face (e. The Best Madrik) kördes tidigt till ledningen av Dominik Locqueneux, men efter drygt halva distansen blev han utmanad om tät. Locqueneux valde att släppa för att sedan överta kommandot på nytt. In i sista sväng uppvaktades Cicero Face på nytt och han var chanslös att svara i ett hastigt speedryck.
Lutfi Kolgjinis häst var dock inte tom på krafter och över Enghiens långa upplopp kom treåringen tillbaka. Undan för undan hämtade han in försprånget och i mål hade Cicero Face två längder tillgodo på närmast jagande.
Treåringen noterade 1.17,1/2.875 meter och förstapriset i Prix de Chaudes Aigues uppgick till 17.550 euro. Stall Courant äger hästen som är obesegrad efter tre starter.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.