Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Kvinnlig toppkusk i olycka

Australiensiska toppkusken Kerryn Manning, 40 år var nyligen inblandad i en svår olycka på Charltons travbana i Victoria. Det slutade med punkterad lunga, tre brutna revben och en kraftig hjärnskakning.

Publicerad:

Kerryn Mannings man Grant Campbell säger dock till harnesslink.com att hon är på bättringsvägen, men att det kan bli aktuellt att stanna kvar på sjukhuset över Julen. Även manlige kuskkollegan Aaron Dunn skadades i samma lopp.

Kerryn Manning är med sina över 3.500 segrar världens genom tiderna segerrikaste kvinnliga travkusk. Hon gjorde även en Norden-turné 1997 tillsammans med tioårige Knight Pistol. Det slutade med grupp I-seger i Harley Davidson Trot på Sörlandet, där hon närmast slog Gentle Star. Ekipaget gick även till final i Åby Stora Pris samma år och deltog i Sundsvall Open Trot.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.