Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Maffioso Face tvåa i Frankrike

Foto: JEANNIE KARLSSON/KANAL75
Maffioso Face. Foto: JEANNIE KARLSSON/KANAL75

Det var många svenskar som startade i montéloppet Prix Jacques Giboire i Saint-Malo idag och bäst gick det för Maffioso Face som slutade tvåa i mål.

Publicerad:

Sexårige Maffioso Face kom från en grässeger i Compiegne, men den här gången handlade det istället om monté. Det var andra försöket i disciplinen efter försöket under Prix d’Amérique-helgen då det slutade med galopp direkt. Efter en resa som fjärde-femte häst, omväxlande in och utvändigt, avslutade Maffioso Face bra över upploppet.

Vann gjorde Viens Tu (e. Mickael de Vonnas) som ledde större delen av loppet tillsammans med Eric Raffin. Segertiden blev 1.15,9/2.950 meter och Maffioso Face travade tre tiondelar långsammare.

Med i loppet var också Maffioso Face stallkamrat Alki Flevo, som galopperade direkt från start och Marcus Savins Ypsilon Boko som gjorde bort sig i ingången av sista sväng.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.