Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Nationernas Pris till Princess Grif

Foto: LEIF NORBERG/ALN
Foto: LEIF NORBERG/ALN

Under söndagseftermiddagen kördes Nationernas pris i italienska Milano. Roberto Andreghetti körde Princess Grif till seger efter en rejäl avslutning.

Publicerad:

Det italienska storloppet Gran Premio delle Nazioni (€308.000) kördes i Milano under söndagen. Björn Goop är avstängd i Sverige, men fick dispens för att köra i Italien och satt upp bakom Timoko (e. Imoko) i loppet. Ekipaget fick en strulig inledningen bakom galopperande hästar och hamnade långt ned i klungan. 

I stället var det Ringostarr Treb (e. Classic Photo) och Roberto Vecchione som hittade till spets. Björn Goop tog sats från kön med Timoko mitt i loppet och efter ett snabbt avancemang landade ekipaget först utvändigt ledaren. In på upploppet hade de övertag på Ringostarr Treb, men Timoko kunde inte svara Princess Grif (e. Varenne) och Timone Ek (e. Mr Vic) som avslutade snabbt. Segern gick till Princess Grif som vann loppet på 1.14,4a/2.250 meter.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.