Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Niskanen vann med obesegrad

Foto: MIA TÖRNBERG/TRAVRONDEN
Jarmo Niskanen har en lovande treåring i Cimarron. Foto: MIA TÖRNBERG/TRAVRONDEN

Stall Skytten ser ut att ha en spännande häst i Frankrike hos Jarmo Niskanen i Cimarron, som idag tog andra raka segern, när han vann Prix Comptoir des Vignes i La Capelle.

Publicerad:

Treårige Cimarron (e. Oiseau de Feux) hade spår 16 bakom bilen, men Jarmo Niskanen valde ett offensivt upplägg och körde tidigt fram i tredjespår och fick överta ledningen. I sista sväng blev han hårt utmanad, men över upploppet lättade bara Niskanen lite på tömmarna och gick undan med ett par längder före Chini de l'Oison (e. Jain de Beval).

Segertiden skrevs till 1.17,4a/2.700 meter och förstapriset var 8.550 euro. Det var andra raka segern för den Gunnar Sundbaum-uppfödde valacken och han är fortfarande obesegrad efter att vunnit debuten i La Capelle i slutet av juli.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.