Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Norska hoppet på väg

Foto: GERARD FORNI
Support Justice lämnade tidigt i morse Norge för sitt första Prix d'Amerique-äventyr. Foto: GERARD FORNI

Tidigt i morse åkte Support Justice och kretsen kring hästen från Norge med sikte på Frankrike och då framför allt Prix d'Amerique. Uppladdningen sker på Anders Lindqvist borg på Grosbois.

Publicerad:

Det här innebär att Geir Vegard Gunsersen kommer att vara borta från tävlingar i Norge under ett bra tag.
– Jag ska i alla fall att vara kvar i Frankrike med Support Justice till efter Prix de Belgique. Jag har så bra folk hemma i stallet i Norge att jag inte är rädd för detta, berättar Geir Vegard för Trav Og Galopp-Nytt.

Support Justice kommer att övernatta på Bahrenfeld-banan i Hamburg, där Klaus Koch är chef. Sedan förväntas man komma fram till Grosbois under onsdagskvällen.
– Första prioritet är att förbereda Suuport Justice på bästa sätt inför de kommande storloppen. Samtidigt planerar jag även att ta lite mera hand om mig själv. Jag har haft problem med ryggen på sistone och det går inte att fortsätta på det viset. Tidigare har det varit så hektiskt att jag inte haft tid för egen träning, men nu hoppas jag att det ska fungera bättre med den biten nere i Frankrike, berättar Geir Vegard vidare för TGN.

Support Justice ska först starta i Prix de Belgique och därefter alltså huvudmålet Prix d'Amerique.

Här kan ni se fjolårets Prix d'Amerique:

https://www.youtube.com/watch?v=7dXcOBHGCsM

 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.