Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ny kusk på Elitloppsvinnaren

Foto: Stefan Melander/stalltz.se
Nancy och Marcus Johansson har Roger Walmanns stjärnduo D'One och Magic Tonight uppstallade på White Birch Farm i New Jersey. På lördag sitter Marcus Johansson upp bakom hästarna i försöken till Maple Leaf Trot. Foto: Stefan Melander/stalltz.se

Försöken till Maple Leaf Trot ($40.000) för äldre travare avgörs på lördag natt svensk tid på Mohawk Raceway och Elitloppsvinnaren Magic Tonight och D'One får en ny kusk bakom sig.

Publicerad:

Under sin vistelse i USA står D'One och Magic Tonight uppstallade hos Nancy Johansson och det blir hennes make Marcus som tar hand om tömmarna på lördag.

Magic Tonight har hamnat i det tuffaste försöket och möter bland annat Jl Cruze och Bee A Magician. I det andra kvalet startar D'One och hon är på jakt efter sin tredje raka seger på amerikansk mark.

Förutom Roger Walmanns duo startar också Åke Svanstedt Resolve. Resolves ägare Hans Enggren har köpt in sig i loppet för 45.000 kanadensiska dollar och lika mycket har Jl Cruzes ägare lagt upp.

De fem främsta från varje försök går vidare till finalen (C$680.000) den 19 september på Mohawk Raceway.

Startlistor:

Maple Leaf Trot (C$40.000)
1.609 meter, autostart.
Försök I:


1 Whiskey Tax
2 Magic Tonight (Roger Walmann)
3 Jl Cruze
4 E L Titan
5 Bee A Magician (L)
6 Natural Herbie
7 Lindy's Tru Grit (L)

Försök II:

1 Flanagan Memory
2 Obrigado
3 Market Share (L)
4 Intimidate
5 Daylon Magician (L)
6 Resolve (Åke Svanstedt)
7 D'One (Roger Walmann

Fotnot: (L) tävlar på lasix.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.