Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ny vinst för tolvåring

Foto: Stefan Melander/Stalltz.se
Conny Svensson och Captain Primeau. Foto: Stefan Melander/Stalltz.se

Conny Svenssons tolvårige valack Captain Primeau fortsätter att vinna i Nordamerika.

Publicerad:

Igår segrade tolvårige Captain Primeau (e. Enjoy Lavec-Lizzie Lee Brook) för tredje starter i rad och totalt har han vunnit 43 lopp. På Freehold Raceway vann valacken knappt på 1.15,5a/1.609 meter i händerna på Steve Smith och prissumman i loppet uppgick till 5.100 dollar. Tränaren Conny Svensson har fött upp och ägaren Captain Primeau.

På Meadowlands tog  Jonas Czernysons fyraåriga Muscle Hill-son Aldebaran Eagle en vinst för David Miller. Hästen öppnade mycket snabbt från spår sju bakom bilen och satt i ledningen i första sväng. Första quartern öppnades efter 1.08,6 och segern blev lätt på 1.10,9a/1.609 meter. Här var den samlade prissumman 13.000 dollar.

Det blev ytterligare en blågul vinst på Meadowlands genom Henrik Lundells passgångare Clear View Hanover (e. Western Ideal). Sjuåringen noterade 1.10,2a/1.609 meter efter att körande Corey Callahan fått ladda rejält för att nå tätpositionen. I en tät slutstrid höll han undan och prissumman var 10.500 dollar.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.