Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Obesegrad i 13 starter

Homicide Hunter vet inte hur det känns att förlora i år. I natt vann han sin 13:e raka seger i finalen i Indiana Sire Stakes ($75.000) för treåriga hingstar och valacker på Hoosier Park för John de Long på Hoosier Park.

Publicerad:

Inte ens en resa i dödens kunde stoppa den treårige valacken och lasixtävlande Homicide Hunter (e. Mr Cantab-Evening Prayer) kom hem på 1.11,5/1.609 meter. Närmare 300.000 dollar har Curt Grummels häst tjänat i år.

Däremot gick en annan obesegrad travare på pumpen i finalen i Indiana Sire Stakes för treåriga ston. Churita (e. Airzoom Lindy) ståtade med nio raka vinster i år, men blev nedspeedad från ledningen av Hannelore Hanover (e. Swan For All-High Sobriety) och Ricky MacComber Jr. på 1.11,1. Churita noterade 1.11,5 som tvåa och var slagen med drygt tre längder.

Finalen för de tvååriga hingstarna och valackerna vanns av Bridge To Jesse's (e, Jailhouse Jesse-Bridge To Nowhere) och John de Long. 1.12,4 skrevs vinnartiden till och det var nionde årssegern på tio starter för Roger Welchs valack.

De tvååriga stonas final vanns av Fawn de Savage (e. Keystone Savage-Ms Mastercraft) och Dan Shetler på 1.13,1 och det var hennes andra triumf för säsongen.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.