Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Oropuro Bar från spets

Foto: STEFAN MELANDER/STALLTZ.SE
Oropuro Bar vann Gala Internazionale del Trotto. Foto: STEFAN MELANDER/STALLTZ.SE

Sjuårige Oropuro Bar fick en tuff inledning i Gala Internazionale del Trotto (110.000€), men trots det kunde han hålla undan med minsta möjliga marginalen till slut.

Publicerad:

Från spår sex bakom bilen blev Oropuro Bar (e. Love You) hängande i tredjespår, men kunde forcera till ledningen på första bortre långsidan tillsammans med Vincenzo Piscuoglio dell'Annunziata i sulkyn. Över upploppet blev han hårt ansatt av Radiofreccia Fi (e. Ganymede) som hade attackerat från kön varvet kvar, men mållinjen räddade honom. Med på linjen var också Pacha dei Greppi (e. Juliano Star) som inte heller var långt ifrån segern.

 

Det här var bara andra starten för Harri Rantanen-tränade Oropuro Bar efter lång vila. Han gjorde comeback i mitten av december då han slutade fyra på Vincennes i Prix de Blois efter att varit borta från tävlingsbanan sedan han vann grupp I-loppet Campo di Mirafiori  i början av april.

 

Segertiden skrevs till 1.12,8a/2.100 meter.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.