Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ready Cash gör comeback?

Foto: MIA TÖRNBERG
Foto: MIA TÖRNBERG

Ready Cash återvänder imorgon onsdag i träning hos Thierry Duvaldestin.
– Hästen har stått uppstallad på Haras de Bouttemont som avelshingst, men har jobbats under tiden. Han har sett så fin ut på rakbanan att man vill prova, säger vår franske korrespondent Gerard Forni.

Publicerad:

Dubble Prix d'Amérique-vinnaren Ready Cash har omgivits med diverse rykten under året, bland annat fanns en USA-tripp i planeringen där Jimmy Takter skulle sköta träningen. Men det var sagt att karriären var över efter galoppmisslyckanden i vintras i såväl Prix d'Amérique och Prix de France.
Nu verkar han vara på väg tillbaka till tävlingsovalen.
– Hästen kommer till Thierry Duvaldestin imorgon, onsdag och ska förberedas för vintermeetinget. Eftersom hästen inte tjänat några pengar under 2014, måste han vara med och tävla före Prix d'Amérique. Regelverket är sådant att Ready Cash måste ha tjänat 31 000 euro före anmälningsdatum till P d'A, säger Forni.
Ready Cash vann Prix d'Amérique både 2011 och 2012 innan han var tvåa 2013 bakom Royal Dream. Totalt har den nioårige hingsten tjänat 4 282 300 euro.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.