Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Sebastian K. kvalklar

Foto: Stefan Melander/stalltz.se
Sebastian K. och Åke Svanstedt. Foto: Stefan Melander/stalltz.se

På lördag kvalar Sebastian K. på Meadowlands över den engelska milen. Han var anmäld till kval den 23 maj, men fick då strykas för pågående veterinärbehandling för ett magsår. Nu är han på gång igen mot en ny säsong på tävlingsbanan!

Publicerad:

Världens snabbaste travare genom tiderna startar från spår fem bakom bilen och moståndet på lördag ska han springa kringlor runt.

Sebastian K. hade sett starkt fjolår och förutom sitt absoluta världsrekord på 1.07,7, sprang han in 674.750 dollar på 13 starter, varav åtta slutade med seger. Dessutom valdes Åke Svanstedts Korean-son till "Årets Äldre Travare" bland hingstar och valacker i USA.

<iframe width="854" height="510" src="https://www.youtube.com/embed/-lRnqcTzWvc" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>Startlista:

1 Mass Appeal (L)
2 Hill I Am
3 Elin (L)
4 Tirade Hanover
5 Sebastian K.

Fotnot: (L) tävlar på lasix.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.