Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Super Hall övertygade

Österrikiska tvååringsloppet Theodor Mautner Markhof-Gedenkrennen (€15.000) i Wien idag blev en munsbit för Super Hall och Franz Konlechner från spets.

Publicerad:

Inledningsvis var det lite kivande om täten, men 1.300 kvar kunde Super Hall (e. Algiers Hall-Super Mind) överta täten från Oklahoma Venus. Den sistnämnda valde att gå ut i dödens vid ingången till sista sväng, men föll på eget grepp.

Istället försvann Super Hall ifrån till en överlägsen vinst på 1.18,4a/1.600 meter på en regntung bana. Favoritspelade Dreamboy As (e. Igor Font) spurtade in som tvåa på 1.19,3, medan Pinocchi O (e. Alv Peacepipe) slutade trea på 1.19,9.

För Super Hall var vinsten värd 7.500 euro. Hennes mor Super Mind (e. Super Arnie) var en stjärna på tävlingsbanan med segrar i Österrikiskt Derby och Stoderby, Traber S:t Leger, Flieger-Derby, Championat der Fünfjährigen, Karl Bürger-Gedenkrennen, Grosser Badener Zucht-Preis och Grosser Badener Zukunfts-Preis.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.