Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Svanstedt har planen klar

Foto: LISA PHOTO
Resolve ska kvala den 16 april på Meadowlands. Foto: LISA PHOTO

Om knappt två veckor flyttar Åke Svanstedt alla sina starthästar och treåringar från Florida till Legend Farm i New Jersey. Däribland Resolve, som nu har fått ett spikat schema i jakten på en Elitloppsplats.

Publicerad:

Åke Svanstedt berättar på sin egen hemsida att femårige Resolve (e. Muscle Hill) ska kvala på Meadowlands den 16 april och därefter göra sin första riktiga start för året på samma bana den 23 april. Den 8 maj väntar därefter Elitloppskvalet på The Big M.
– Resolve har känts fin hela vintern och det ska bli roligt att få tävla med honom igen. Jag hoppas att tävlingsformen infinner sig, så att vi kan komma till Elitloppet i slutet av maj. Många av treåringarna ser intressanta ut och förhoppningsvis har vi med någon bakom startbilen i Hambletonian 2016, säger Åke på sin hemsida.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.