Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Svensk dubbelseger

Foto: Stefan Melander/stalltz.se
Staffan Lind. Foto: Stefan Melander/stalltz.se

Staffan Lind och Åke Svanstedt tog varsin tränarseger på Pocono Downs i natt och till sin hjälp hade de Celebrity Lambo respektive Crescent Fashion.

Publicerad:

Först ut var Celebrity Lambo (e. Andover Hall-Arlanda Hanover) för George Napoletano Jr. Från ledningen vann den treårige hingsten med en längd på 1.14,2/1.609 meter. Segerchecken skrevs på 7.000 dollar.

Lucas Wallin satt bakom Åke Svanstedts Crescent Fashion (e. Muscle Hill-Fashion Feline) och treåringe,n som bland annat delägs av Order By Stable,  avgjorde med 3,5 längder. Crescent Fashion kom hem på 1.11,6 och belöningen var 6.500 dollar.

Vann på två banor

Staffan Lind hade också en vinnare på Yonkers Raceway igår. As Ya'll Like It (e. Yankee Glide-Almond Joy) var överlägsen från spets för Jason Bartlett. Sjuåringen försvann ifrån med nästan elva längder på 1.11,7 och förstapriset var 6.500 dollar.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.