Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Svensk trippelseger

Foto: MIA TÖRNBERG
Anette Lorentzon ordnade en dubbelseger på Harrah's Philadelphia. Foto: MIA TÖRNBERG

Anette Lorentzon ordnade en dubbelseger och även Marcus Melander vann lopp under torsdagen på Harrah's Philadelphia.

Publicerad:

Anette inledde i femte loppet, där Tim Tetrick spårade hela vägen med hennes Anaffairtoremember (e. Angus Hall). Sexåringen kom i mål på 1.11,6a/1.609 meter och förstapriset var 6.500 dollar.

Tre lopp senare var det dags igen för Anette. Den här gången var det George Napolitano Jr som satt i sulkyn bakom sjuårige Somebody Ås (e. Striking Sahbra). Segerreceptet var även här spets och slut. Segertiden skrevs till 1.11,7a/1.609 meter och förstapriset var 7.500 dollar.

Marcus Melander ordnade sin vinst i tionde loppet. Bakom tvåårige Enterprise (e. Chapter Seven) följde han med som trea för att därefter överta ledningen in i sista kurvan. Sedan försvann ekipaget till överlägsen vinst med nio längder. Segertiden stannade vid 1.13,5a/1.609 meter och förstapriset var 6.000 dollar.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.