Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Svenskarna föll

Foto: MIA TÖRNBERG
Barrio Josselyn. Foto: MIA TÖRNBERG

Flera svenskar, men ingen pallplats. Femåringsloppet Prix de Montreal gick istället till Barrio Josselyn och Jean Michel Bazire.

Publicerad:

Tredje inner och perfekt fritt i vida spår var segerreceptet för Bazires Scipion du Goutier-avkomma, men marginalen ner till vasst spurtande Black Atout och Pierre Vercruysse (fjärde inner) var inte stor på mållinjen.
Segertiden blev 1.11,4a/2.100 meter och förstapriset 31.500 euro.
Peter Untersteiners Carabinieri och Johan Untersteiner var favoritspelade, men hästen galopperade på väg mot ledningen efter drygt 200 meter. Bäst av svenskarna slutade istället Scellino Luis, tränad av Stig H Johanssons och körd av Örjan Kihlström, som spurtade starkt till femtepriset (3.500 euro) i skymundan från femte ytter.
Gross Weight avlöstes i dödens och hängde med godkänt som åtta. Robert Berghs Digital Collection blev fint framdragen från fjärde ytter, men räckte inte som nia. Onceforall Face smögs i sjätte inner och anföll som sista häst i sista sväng men var chanslös att ta något.

 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.