Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Svensksuccé på The Big M

Foto: LISAPHOTO
D'One. Foto: LISAPHOTO

Magic Tonight föll, men D'One höll. Roger Walmann och Örjan Kihlström kunde räkna in en snygg spurtvinst i Fresh Yankee.

Publicerad:

Walmanns USA-äventyr med Magic Tonight och D'One (e. Donato Hanover) blev lyckat. D'One spurtade hem storloppet för fyraåriga och äldre och förstapriset 687.015 kronor. 
Örjan Kihlström backade ner stoet från start och sågs som de sista i fältet, men på bortre långsidan fick Kihlström tag i några ryggar och gick med som trea i andraspår. 
Loppet inleddes i hög fart när Bee A Magican kördes till spets; 1.03,5 avverkades första quartern, men sedan kunde ledaren ”dämpa” något till 1.07,9 andra quartern och 1.09,3 den tredje. Sista delen av loppet avslutades 1.09,4-fart och det bet bra för D'One när Kihlström vred ut henne i början av upploppet.
Knappa 50 meter kvar var hon förbi ledande Bee A Magician och därbokom lade Shake It Cerry och Johnny Takter beslag på tredjeplatsen.
Segertiden blev 1.09,0a/1.811 meter.

 
ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.